Црвено-беле у полуфиналу Купа Србије

59

Фудбалерке Црвене звезде пласирале су се у полуфинале Купа Србије пошто су у четвртфиналу савладале Раднички 1923 из Крагујевца резултатом 2:0.

Црвено-беле су повеле у 38. минуту када је у шеснаестерцу гошћи оборена Анђела Крстић, а сигуран реализатор била је Тијана Ђорђевић. Најлепши детаљ на мечу виђен је у 58. минуту када је Софија Сремчевић из корнера савладала голмана Радничког и довела Звезду у вођство од 2:0. До краја сусрета није било промене резултата, па су тако Звездине даме славиле тријумф и пласман у полуфинале.

Поред Црвене звезде у полуфинале Купа Србије су се пласирали ТСЦ, Спартак и Колубара.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА – РАДНИЧКИ 1923 2:0 (1:0)

Београд – Стадион „Рајко Митић“ – југ. Судија: Зорана Стоиљковић. Стрелци: Ђорђевић из једанаестерца у 38. и Сремчевић у 58. минуту за Црвену звезду. Жути картони: Воркапић, Тенков, Н.Чавић (Црвена звезда), Бабић (Раднички).

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Алексић, Н.Чавић, Малијар (Поповић од 58. минута), Жарковић, Квезада, Крстић (Миловић од 74. минута), Тенков (Јестровић од 74. минута), Сремчевић, Тошковић (Шћепановић од 46. минута), Крајшумовић (М.Чавић од 58. минута), Ђорђевић.

РАДНИЧКИ 1923: Пајевић, Николић, Чингелић (Васиљевић од 64. минута), Јуришевић, Милосављевић, Томановић, Ј.Марјановић, Вуковић (Оларевић од 80. минута), Т.Марјановић, Илић (Живковић од 46. минута), Бабић (Гогић од 64. минута).

Претходни текстПеторка у друштву Чика Рајка
Следећи текстПионирке одбраниле шампионску титулу, Ања Петковић МВП