Пионирке одбраниле шампионску титулу, Ања Петковић МВП

56

Пионирска селекција ККЖ Црвена звезда мтс одбранила је на завршном турниру у Параћину шампионску титулу победом у финалу над екипом Раса 57-41!

Дан након што су црвено-беле сениорке освојиле 34. шампионску титулу нови трофеј је стигао на Мали Калемегдан. Пионирке Црвене звезде доминантно су у Параћину одбраниле трон!

Сенку на трофеј бацила је повреда Кристине Рађеновић у 15. минуту финалног меча. Нашој Кики желимо брз и успешан опоравак.

Редом су пред Звездиним девојчицама падале екипе Мондо Баскета (54-36), затим Војводине 021 у полуфиналу (54-48), уз дабл-дабл учинак Кристине Рађеновић – 28 поена и 12 скокова. У финалу, Звезда је потврдила доминацију у свом узрасту победом над Расом.

МВП признање финалног меча отишло је у руке наше Ање Петковић, која је финале завршила са учинком од 21 поена и 19 скокова, уз индекс корисности 32. Признање јој је доделио Саша Радосављевић, директор СРЦ „7. јули“, као и ваучер за викенд боравак у хотелу „Колиба“ на Грзи за две особе.

Златне медаље за прво место екипи Црвене звезде доделили су Зоран Тир и Саша Маринковић. Шампионски пехар пиониркама Црвене звезде уручио је Дејан Нешић, градски већник.

Претходни текстЦрвено-беле у полуфиналу Купа Србије
Следећи текстЗвездини млади џудисти са фудбалерима Црвене звезде до титуле