Одбојкаши Црвене звезде нису имали среће на домаћем терену

71

Наставља се бора између Црвене звезде и Партизана за полуфинале. После одличне утакмице на Бањици црно-бели су изједначили резултат у серији на 1:1. Од првог до последњег тренутка, обе екипе играле су максимално ангажовано, а утакмица је трајала два часа и двадесет минута.

У првом сету све до 22:22 играо се поен за поен, да би Бјелица и Даниел донели три везана поена Партизану и први сет.

Црвена звезда је заиграла много боље у другом сету, чак је успела код 23:24 да неутралише меч лопту гостију и веже још два поена. Уследила су затим четири изједначења, последње на 29:29, да би Бјелица и Даниел поново донели сет гостима.

Нису имали шта да изгубе црвено-бели у трећем сету, одиграли су изабраници Николе Матијашевића на све или ништа и успели да смање предност Партизана.

Велика борба виђена је све до 28:28, а онда је Николић преузео одговорност и заједно са Скакићем донео важне поене Звезди за 1:2 у сетовима.

Упркос одличној игри Црвена звезда попустила је код резултата 18:18.Партизан је везао четири поена и дошао до 18:22. Николић је успео да смањи предност, али то није био довољно за изједначење у сетовима.

Најефикаснији у тиму Црвене звезде био је Душан Николић са 31 поеном.

Трећа одлучујућа утакмица између Црвене звезде и Партизана игра се у уторак 4. априла у хали Мастер у Земуну.

Црвена звезда – Партизан 1:3 (22:25,29:31,30:28,21:25)

СРЦ „Вождовац“ на Бањици. Гледалаца: Судије: Мирко Јанковић, Станислава Симић.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Околић (4), Ристић (либеро), Станковић (2), Јовић (либеро), Пепић, Копривица (5), Мариновић (4), Николић (31), Караско, Скакић (14), Поломац (10).

ПАРТИЗАН: Мандић (1), Груваеус (11), Батак (6), Мрдак (34), Тадић (17), Петровић (9), Бјелица (7), Капур (либеро).

Претходни текстМилојевић: Лепо је видети оволико деце на трибинама
Следећи текстВатерполисти надиграли Раднички у Крагујевцу