Милојевић: Лепо је видети оволико деце на трибинама

28

Црвена звезда се тријумфом над Младост ГАТ-ом резултатом 4:2 у оквиру 28. кола Суперлиге Србије додатно приближила освајању шампионске титуле, а задовољан после меча био је шеф стручног штаба Милош Милојевић.

Прави такмичарски меч и мислим да није било пуно садржајнијих утакмица ове сезоне. И ми и они смо имали шансе, али битно је да смо веровали у оно што радимо и да је екипа показала карактер, те да смо константно играли и приморавали противника на грешку. На крају је све дошло на своје. Није проблем примити два гола, али је битно да се одреагује. Момци су то учинили добро и заслужују све похвале – почео је Милојевић.

Звезду у наредних седам дана очекују два меча, а ривали су Спартак и Раднички 1923.

– Спартак је екипа која се бори за опстанак и никада није било лако играти у Суботици, али мислим да ћемо бити прави у среду. Потом дочекујемо Раднички, занимљиву екипу, стабилну… Мислим да нас чекају два садржајна меча и надам се ефективној игри и победама.

Навијачи су и данас били сјајни.

Север никад није дискутабилан, стално су ту. Жао ми је што због времена није дошао већи број људи, али лепо је видети толико деце и младих на утакмици Црвене звезде. То значи да их привлачимо да иду ка нама и то је битно – подвукао је Милојевић.

Претходни текстЦрвена звезда – Младост ГАТ 4:2 (2:2)
Следећи текстОдбојкаши Црвене звезде нису имали среће на домаћем терену