Ераковић: Спремни за Младост, пуне трибине и да обрадујемо малишане

67

Најталентованији српски штопер, Звездино дете и репрезентативац наше земље – Страхиња Ераковић је искористио прилику да пред наставак шампионске трке позове навијаче на утакмицу против Младости ГАТ и најави све оно што очекује звездаше који у суботу од 18 часова буду били на стадиону „Рајко Митић“.

Пред нама је наставак првенства и борба за дуплу круну. Сигурно да је кратак предах пријао мојим саиграчима, који су и током паузе вредно тренирали, одиграли и пријатељску утакмицу, док сам је био део А репрезентације Србије. Велика ми је част што сам имао прилику да почнем утакмицу и одиграм 90 минута у победи своје екипе против Литваније, као и да потом наступим у Подгорици. Када се игра за Звезду и репрезентацију умор не сме да постоји, тако да наставак шампионске трке дочекујем апсолутно спреман и мотивисан. Желимо да видимо испуњене трибине наше Маракане до краја ове сезоне, како бисмо два пута славили и поновили успехе из претходне две године – истакао је Страхиња Ераковић.

Упућен је Ераковић и у бројне активности које је клуб припремио за навијаче који ће подржати црвено-беле у суботу.

Клуб ради сјајан посао, евидентно је да се труди да сви они који посете Маракану, имају само најлепше успомене. Посебна пажња се посвећује деци, што је изузетно важно, с обзиром да знам колико је мени када сам био мали значио сваки вид пажње вољеног клуба. Чуо сам да мали звездаши имају прилику да освоје место на кампу, али и да упознају првотимце на крају утакмице. Биће нам драго да дочекамо срећног добитника на крају меча у којем ћемо верујем славити – закључио је Ераковић.

Подсећамо да су карте за утакмицу која се игра против Младости ГАТ у суботу од 18 часова у онлајн продаји, док ће благајне радити у петак и суботу од 10 до 18 часова.

Претходни текстУчинак Звездиних репрезентативаца – Букари цепа мреже
Следећи текстКадеткиње Црвене звезде поново владају Београдом