Кадеткиње Црвене звезде поново владају Београдом

157

Титула је потврђена. Кадеткиње Црвене звезде и ове године под вођством Алме Бешлагић Добричанин суверено владају Београдом. Чини се да није било дилеме ко ће освојити прво место у овој категорији, јер су од првог до последњег меча биле доминантне.

Прво место у групи нам је дало наду да можемо да идемо до самога врха. Поставили смо високе критеријуме и циљеве за ову сезону, јер смо прошле године освојили титулу. Знали смо да то можемо и ове, јер имамо квалитетан тим – рекла је Алма Бешлагић Добричанин.

После кадета и кадеткиње су стигле до првог места, а након много година Црвена звезда има континуитет добрих резултата у свим млађим категоријама.

У последњем колу смо малоnизмешали екипу, јер није било резултатског значаја. Од 4. априла до 9. априла учествоваћемо на турнир у Анкони. Овај турнир користимо као припрему за државно првенство које ће се играти у мају. Играчице су добиле неколико дана слободно, како би завршиле школу, односно добиле добре оцене, јер од њих то и очекујем. Крећемо са припремама, после славља које су нам припремили наши највернији навијачи.

Иако се неколико младих одбојкашица издваја квалитетом, за успех је, ипак потребан тимски дух што посебно апострофира Алма Бешлагић Добричанин.

Ова генерација, а ради се о играчицама 2006. годиште и млађе показале су велики квалитет и карактер који је потребан за успех. Најтеже је потврдити успех, ипак ове девојчице су то испуниле. Морам да додам, да имамо велику помоћ и сарадњу са првим тимом. Вишња Жигић нам је долазила да игра са својом генерацијом иако је имала обавезе у сениорској лиги и Лиги шампиона. Захвали смо на изузетној сарадњи са нашим првим тимом – објаснила је Алма Бешлагић Добричанин.

Нови трофеј у Љутице Богдана донеле су следеће играчице: Вида Матовић, Миа Вјештица, Андреа Станојевић, Андреа Манесловић, Вишња Жигић, Милица Мрвичић, Елена Скоко, Тамара Ступар, Анђелина Божовић, Ђурђа Торбица, Ања Сантрач, Нађа Нађфеји, Марина Јапунџа, Петра Јоунис, Мила Зорић, Сања Поповић, Мила Стефановић, Јана Андрејић.

Претходни текстЕраковић: Спремни за Младост, пуне трибине и да обрадујемо малишане
Следећи текстУбедљиве црвено-беле на старту плеј-офа