Реми Звезде и Спартака

71

Дерби 13. кола Суперлиге Србије за жене између Црвене звезде и Спартака завршен је нерешено 2:2.

Црвено-беле су одиграле сјајан меч, али нису успеле да савладају актуелне шампионке. На крају су екипе поделиле бодове, па је разлика на табели остала иста.

Црвено-беле су повеле голом Квинли Мирел Квезаде у 35. минуту. Седам минута касније изједначила је Исидора Вучковић и са резултатом 1:1 се отишло на одмор.

У наставку сусрета прве до вођства су дошле гошће преко Тијане Филиповић у 77. минуту. Успеле су Звездине фудбалерке брзо да се консолидују и у 82. минуту голом Софије Сремчевић дођу до изједначења и вредног бода – 2:2.

Црвена звезда се и даље налази на 2. месту на табели са три бода мање од Спартака, а у последњем 14. колу наредног викенда наша екипа ће гостовати Звезди Б 2018. Након тога следи плеј-оф Суперлиге.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА – СПАРТАК 2:2 (1:1)

Београд – Стадион: Рајко митић – југ. Судија: Марина Живковић. Стрелци: Квезада у 35. и Сремчевић у 82. минуту за Црвену звезду, Вучковић у 42. и Филиповић у 77. минуту за Спартак. Жути картони: Жарковић, Ђорђевић, Поповић (Црвена звезда).

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Еремић, Н.Чавић, Шћепановић, Жарковић, Квезада, М.Чавић, Сремчевић, Поповић, Тошковић (Матејић од 46. минута), Крајшумовић (Миловић од 66. минута), Ђорђевић.

СПАРТАК: Костић, Вучковић, Словић, Фрајтовић, Хансен, Филиповић, Илић, Павловић, Ступар, Штајер (Марковић од 68. минута), Ћирић (Цикан од 90+3. минута).

Претходни текстНапредак – Црвена звезда 1:1 (0:1)
Следећи текстМилојевић: Кажњени за промашаје