Ераковић у репрезентацији Србије

27

Најталентованији српски штопер – Страхиња Ераковић, поново се нашао на списку репрезентације Србије за старт квалификација за Европско првенство.

Штопер ће се тако у понедељак ставити на располагање селектору за мечеве са Литванијом (24. март) и Црном Гором (27. март), и имати прилику да помогне Србији да ухвати добар старт како би се пласирала на Европско првенство које ће се одржати у Немачкој, 2024. године. Подсетимо, Србија је смештена у групу Г, у којој су, осим наша наредна два ривала, још Бугарска и Мађарска. Ераковић је, до сада, уписао два наступа за сениорски тим, а на ширем списку селектора нашли су се и Стефан Митровић и Владимир Лучић, момак који је на позајмици у Чукаричком, премда их нема међу 26 играча на која ће се рачунати за мартовски циклус, већ су прекомандовани у младу репрезентацију.

Осим Ераковића, на списку је и велики број бивших фудбалера Црвене звезде, то су: Предраг Рајковић, Марко Дмитровић, Немања Стојић, Филип Младеновић, Иван Илић, Урош Рачић, Марко Грујић, Немања Радоњић, Филип Ђуричић, Лука Јовић и Дејан Јовељић.

Претходни текстПораз Звездиних одбојкаша у Новом Саду
Следећи текстЗвезда улепшала дан члановима Геронтолошког центра Београд