Од четвртка у продаји карте за наредне три утакмице у Београду

50

Кошаркаше Црвене звезде Меридианбет након гостовања у Барселони које је на програму петак, очекују три везане утакмице у хали „Александар Николић“ од тога две у Евролиги са Басконијом и Валенсијом.

Пре тога, по повратку из Шпаније, екипу Црвене звезде очекује и утакмица 22.кола АБА лиге са екипом СЦ Дерби. Тај меч игра се у недељу 19 часова у Београду, а већ следећег четвртка гост црвено-белих је још један шпански тим Басконија (четвртак, 23.03 у 19ч), док је 29.03.2023. гост у Београду екипа Валенсије (19ч).

Тим поводом, КК Црвена звезда Меридианбет пушта у четвртак (16.03.2023) од 10 часова, у продају карте за две еврологашке утакмице, као и за недељну утакмицу АБА лиге са екипом СЦ Дерби.

Карте ће се наћи у продаји на свим продајним местима нашег тикетинг партнера „tickets“ као и онлајн, путем wеб сајта нашег партнера „tickets.rs“.

На дан утакмице АБА лиге у недељу, сви наши навијачи биће у могућности да купе карте и на благајни хале Александар Николић. Благајна ће бити отворена почев од 14 часова.

Подсећамо све купце онлајн карата, да ће све карте купљене овим путем важити и са електонског уређаја (телефон) или одштампане.

Цене за ове утакмице остају непромењене и стандардне за ЕЛ и АБА утакмице:

Претходни текстКК Црвена звезда – Чекамо званичну реакцију АБА лиге јер су правила јасна!
Следећи текстКадети и кадеткиње Црвене звезде наставили успешан низ