Амбасадор Тодоров уприличио пријем за Звездине џудисте

71

Амбасадор Србије у Мађарској, Њ.Е. Иван Тодоров, примио је делегацију Џудо клуба Црвена звезда коју је предводио Милан Вујко, потпредседник.

Експедиција црвено-белих у саставу Надежда Петровић, Марица Перишић, Теа Тинтор, Милица Жабић, Страхиња Бунчић, Јован Нишкановић, Бојан Дошен, Пироло дел Росо, Владимир Јовичић шеф стручног штаба и Никола Николић. Спортски директор, запутила се у Чешку тачније у Нyмбурк где ће учествовати на ОТЦ тренинг кампу.

Њ.Е. Иван Тодоров организацијом пријема указао је велико интересовање и поштовање за Звездине џудисте који у националном кимону на најбољи начин представљају Србију у свету. Уједно црвено бела трофејна екипа може се похвалити и врхунским резултатима када су у питању клупска достигнућа. Звезда је актуелни број 1 на клупској ранг листи Европске џудо уније а недавно су се окитили и звањем најбољег клуба у оквиру Спортског друштва из Љутице Богдана.

Подршка амбасадора Тодорова, који је остварени врхунски спортиста и олимпијац, као и истакнути спортски радник у нашој земљи, српским репрезентативцима и Звездиним џудистима, на путу ка новим спортским достигнућима сасвим сигурно је злата вредна.

Током пријема, делегација је имала част да обиђе прелепо здање Српске амбасаде и да чује занимљиве историјске чињенице које су обогатиле историју и ближе повезале сарадњу Републике Мађарске и Републике Србије.

Претходни текстЗвездине сениорке и кадеткиње најбоље на Првенству Београда
Следећи текстКК Црвена звезда – Чекамо званичну реакцију АБА лиге јер су правила јасна!