Сергеј и Лука – јер ми смо сви заједно Црвена звезда!

95

Београд и Мар Дел Плату раздваја 12 хиљада километара… Међутим, два града никада нису била ближа у среду, када је један Лука из Мар Дел Плате, у једној школи посетио и упознао једног Сергеја са Новог Београда, дечака великог Звездаша који је након образовне емисије емитоване на РТС која се бави породицом и породичним вредностима, као највећу од свих жеља (иако је могао да бира буквално све) изабрао да добије аутограм свог омиљеног кошаркаша – бека наше Црвене звезде, Аргентинца Луке Вилдозе.

Све остало остаће записано као једноставна топла људска прича у којој су већ сутрадан Сергеју Манојловићу остварени снови, Лука је одмах посетио ОШ „Бранко Радичевић“ и изненадио свог највећег навијача.

Јер Лука Вилдоза није случајно за само неколико месеци постао један од најомиљенијих играча нашег тима, не само због свог умећа на терену!

Црвена звезда ће увек бити ту да подржи овакве ствари, јер је Сергеј Манојловић, иако има само 8 година, све оно у чему се свако од нас Звездаша понегде може пронаћи: „Од рођења мог, Звездина линија живота, породичне вредности, до оне која најбоље симболизује овај сусрет “са нама се може све што се пожели”!

У наставку можете погледати видео који ће остати као подсетник на овај сусрет!

Претходни текстЗвезда поново изгубила од Сиска
Следећи текстКарте за вечити дерби од понедељка на благајнама