Јуниорке Црвене звезде шампионке Београда

126

На првенству Београда у екипној конкуренцији у дисциплини страндардна ваздушна пушка јуниорке Црвене звезде су освојиле прво место у саставу Зарковић Јелена, Рађеновић Николина и Ђапић Тамара.

Оне су оствариле резултат од 1.755 кругова и иза себе оставиле Стрељачки клуб Партизан (1.734 кругова) и Стрељачки клуб Колубара (1.726 кругова). У појединачној конкуренцији Ђапићева је освојила треће место са остварених 588 кругова.

У категорији сениорки, у појединачној конкуренцији наше такмичарке су освојиле друго место – Стојановић Крстина (591 кругова) и треће место Ђапић Тамара (590 кругова).

Редовна седница скупштине Стрељачког савеза Београда одржана је 31. јануара у просторијама Спортског друштва Црвена звезда, где су се на крају доделила признања најуспешнијима. Обзиром да због пандемије корона вируса (ЦОВИД-19) претходне године нису уручена признања, пехари најуспешнијима из 2021.године су уручена такође након ове седнице.

Том приликом је Лука Јашић проглашен као најуспешнији стрелац у категорији пионира серијском ваздушном пушком и свечано му је додељен пехар.

Претходни текстТри злата за Црвену звезду на Првенству државе за јуниорке и кадеткиње
Следећи текстВиго: Навијачи ме одушевили, једва чекам суботу