Пораз Звезде у Сиску и 3. место пред плеј-оф

71

Хокејаши Црвене звезде поражени су у последњој утакмици лигашког дела ИХЛ лиге од Сиска са 6:2.

Црвено-бели су били условно домаћини у Сиску. Разлог је био несрећни догађај пред почетак утакмице која је требала да буде одиграна у Београду, па је утакмица одложена.

Победом у овом сусрету Звезда је могла до 2. места на табели, али је наш тим поражен, па ће у доигравање са треће позиције.

Хокејаши Сиска су повели на почетку меча преко Бебека, а изједначење црвено-белима је у 15. минуту донео Угљеша Новаковић. Голом Безука у другој трећини Сисак је у последњих 20 минута ушао са минималним вођством.

Звезда је преко Марка Младеновића изједначила на почетку треће трећине. Ипак, Сисак је убрзо поново дошао до вођства голом Јарчова, а онда отклонио све дилеме око победника головима Шпванека, Краља и Добрића. На крају убедљива победа хрватског тима од 6:2.

Црвено-бели „оклопници“ су на крају заузели треће место пред плеј-оф и у четвртфиналној серији ће играти управо против Сиска, а имаће и предност домаћег терена.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА – СИСАК 2:6 (1:1, 0:1, 1:4)

Сисак – Ледена дворана Зибел. Гледалаца: 413. Судије: Пирагић, Мецингер, Грозај, Саковић. Казне: Црвена звезда 2 минута, Сисак 4 минута.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Ранковић, Ристић, Динић, Драговић (2ас), Крављанац, Лештарић, М.Младеновић 1, Николић, П.Новаковић, У.Новаковић 1, Подунавац, Шпањевић (1ас), Стојановић, Тутариков, Цвик. Тренер: Косовић.

СИСАК: Андерсон, Батножић, Баждар, Бебек 1, Безук 1, Бујгер, Чанић, Добрић 1, Домитровић, Јарчов 1 (1ас), Краљ 1, Крикшић, Личина, Маленица (3ас), Пузић (1ас), Шованек 1, Селитај, Враголовић (1ас), Вилк (1ас), Ђерек. Тренер. Дејановић.

Претходни текстМилојевић: Однос и навијачи донели ефикасност
Следећи текстЗвезда изгубила од Сентеша после лошег почетка