Милојевић: Однос и навијачи донели ефикасност

40

Звездина фудбалска рапсодија на гостовању Вождовца у оквиру 21. кола Суперлиге Србије и тријумф резултатом 0:6, а сијасет разлога за задовољство поводом распуцаности својих играча имао је Милош Милојевић.

Пре свега другачији однос, од првог до последњег минута, а не периодично и онда се квалитет не доводи у питање. Имамо групу добрих играча, али бих управо однос од почетка до краја меча издвојио и понео из ове утакмице. Свесни смо да је противник рано остао са играчем мање, али није било опуштања с наше стране и видело се од старта да смо спремни и орни да играмо – почео је Милојевић.

Упркос томе што је одбрамбени играч, већ сада Алекс Виго демонстрира голгетерске способности.

– Има квалитет, долази са доста интензитета и понављања и онда се то врати. Погодио је у правом тренутку, срећан сам због њега, али није битно ко се уписује у стрелце, већ да побеђујемо.

Навијачи су и овог пута били 12. играч, упркос томе што је меч био на гостујућем терену.

Навијачи се никад не доводе у питање, зато сам и рекао после утакмице против Војводине да осећам да смо им остали дужни, што се тиче ефикасности. Надам се да ће наставити да нас бодре овако до краја, а на нама је да радимо још јаче и побеђујемо – закључак је Милојевића.

Претходни текстВождовац – Црвена звезда 0:6 (0:3)
Следећи текстПораз Звезде у Сиску и 3. место пред плеј-оф