Млађе категорије Црвене звезде успешне на старту наставка сезоне

64

Црвена звезда мисли на своју будућност, па је тако млађим категоријама обезбедила врхунске услове за рад у минулом периоду.

Чак 178 дечака и девојчица било је стационирано у хотелу „Цептер“ у Бајиној Башти, где су се под надзором врхунских тренера нашег клуба припремали за наставак сезоне.

Задовољна урађеним је и Алма Бешлагић Добричанин, тренер и координатор млађих селекција Црвене звезде, која је имала само речи хвале како за домаћине, тако и за све дечаке и девојчице.

Одрадили смо добре припреме за наставак сезоне у Бајиној Башти. Тренирали смо два пута дневно у заиста изванредним условима. Домаћини су се потрудили да нам ништа не недостаје. Захвалила бих се хотелу „Цептер“, као и људима који раде у хали „Бајина Башта“ – истакла је Алма Бешлагић Добричанин.

Сезона у млађим категоријама је почела овог викенда, а добар рад већ је евидентан. Црвена звезда је забележила две победе и то против вечитог ривала Партизана у конкуренцији предпионирки и кадеткиња 2. И, остале селекције су биле успешне што је обрадовало све у клубу.

Радујемо се почетку другог дела сезоне, јер смо заиста одрадили успешно припреме. Надамо се да ћемо донети нашем клубу и ове године много медаља, односно трофеја. У свим категоријама имамо талентоване дечаке и девојчице што много значи за будућност нашег клуба – објаснила је Алма Бешлагић Добричанин.

Претходни текстМарко Стаменић од лета у Звезди
Следећи текстМарков тријумф у Сивцу