Црвено-бели у Милану (Медиоланум Форум, 20.30)

63

Кошаркаши Црвене звезде Меридианбет допутовали су у среду у Милано где их у четвртак очекује меч 23.кола Евролиге са екипом Армани Еxцханге (Олимпија).

Црвено-бели на паркет „Медиоланум Форума“ излазе у 20.30 часова.

Након неубедљиве игре у Болоњи, екипа Црвене звезде Меридианбет за почетак жели да одигра чвршћу и једноставно, бољу утакмицу од оне против Виртуса:

Очекује нас противник који има изузетно јак и квалитетан тим чија позиција на табели због бројних повреда не осликава њихову праву снагу. Видели смо је у Београду где су нас победили, видели смо је и против Басконије пре неколико дана. У овако изједначеној сезони, њихове амбиције поред свих проблема се не смањују, о чему говори и ангажовање Нејпира уз све квалитетне играче које већ имају, од којих се неки полако враћају у састав након повреда… Мораћемо далеко боље него у Болоњи у свим сегментима – рекао је тренер црвено-белих Душко Ивановић.

Лука Вилдоза: – Нису у најбољој позицији гледајући само табелу, али она не дочарава квалитет тог тима, и како играју. Нису имали среће са повредама, али и даље улажу, доводе нове играче попут Шабаза Нејпиера. Биће врло тешка утакмица, посебо јер играју на свом терену, а ми смо у серији до три пораза. Међутим, борићемо се са много енергије јер је ова лига врло изједначена ове сезоне – рекао је ВИлдоза.

Црвено-беле након овог мини циклуса и чак 4 утакмице у распону од само 6 дана, очекује нешто „мирнијих“ 7 дана, утакмице са Игокеом у недељу у Београду и гостовање Макабију у Тел Авиву наредног четвртка.

Претходни текстЕраковић: Верујем у пуну Маракану у суботу
Следећи текстИза југа Маракане – Миленковић окупио пионире