Важнa обавештењa о утакмици 21. кола Евролиге

50

КК Црвена звезда Меридианбет обавештава јавност да је у среду 25.01.2023.године одржан састанак безбедности поводом утакмице 21.кола Евролиге између Црвене звезде Меридианбет и КК Партизан Моцарт Бет.

Састанку су присуствовали представници оба клуба, МУП Републике Србије, и свих надлежних и релевантних служби безбедности које ће бити задужене за утакмицу која се игра у петак од 19 часова у хали „Александар Николић“.

КК Црвена звезда Меридианбет понудио је КК Партизан да купи одређени број карата за своје присталице (само оне које су на списку уз достављен ЈМБГ и неопхопдне податке како не би дошло до злоупотребе) које ће се налазити на трибини Д.

Та група ће (уколико КК Партизан прво достави све тражене податке везане за лица која улазе у халу и плати контигент карата који им је понуђен) по посебном режиму, у одређено време без икаквих навијачких реквизита, и уз врло јасне инструкције које су дале све службе безбедности бити смештена у одређеном сектору (Трибина Д) око кога ће бити формирана „тампон зона“. Уколико се у дворани нађе још неко од присталица КК Партизан Моцарт Бет који има улазницу за неки други сектор у хали – неће бити омогућен никакав прелазак и одлазак до трибине Д!

За ову утакмицу биће ангажоване додатне снаге Жандармерије, Полиције, али и редарских служби које ће спроводити ригорозне контроле на свим улазима.

КК Црвена звезда обавештава јавност да због утакмице високог ризика и безбедности свих актера утакмице и навијача, као и присуства гостујућих навијача, на располагању има смањени капацитет дворане. Због тога, КК Црвена звезда није могао да организује слободну продају улазница.

Део хале и преосталог контигента, попуњен је власницима сезонских улазница, као и картама за спонзоре и партнере Клуба, али и Евролиге. Такође, као што је то био случај у свакој утакмици од почетка сезоне, навијачка трибина је предвиђена за најватреније присталице црвено-белих и те улазнице су дистрибуиране управо њима!

Клуб овом прликом апелује на све навијаче да дођу раније и заузму своје место у хали.

Немојте наседати на било какве могуће провокације, фер и спортски подржавајте наш клуб!

Такође, молимо све који се нађу у петак увече у хали, да се придржавају свих правила и протокола такмичења како не би довели у опасност клуб за који навијају неке од ригирозних казни.

Немоје убацивати било каквих предмете на терен, немојте бацати ништа ка било коме, без увредљивих скандирања, без придавања пажње било чему осим спортским темама и дешавањима на паркету и утакмици 21.кола Евролиге!

КК Црвена звезда Меридианбет апелује на све да сва пажња и сва енергија буду усмерени на подршку играчима, и то онако како они то знају и чиме смо поносили више пута играјући Евролигу последњих 10 година!

У петак, 27. јануара, на Савиндан, сви заједно, уједињени, покажимо на најбољи начин шта је Црвена звезда, представимо свој клуб, град Београд и Србију широј европској јавности још једном као и много пута играјући Евролигу, на прави начин и подржимо кошаркаше на путу до још једне нове евролигашке победе!

КК Црвена звезда Меридианбет

Претходни текстЗвезда убедљива у Новом Саду за пласман у четвртфинале Купа Србије
Следећи текстЗвезда у Анталији – Пас, шут, гол