Црвено-бели отпутовали у Каунас (петак, 19)

45

Кошаркаши Црвене звезде Меридианбет отпутовали су за Каунас где их у петак очекује меч 20.кола Евролиге са Жалгирисом. Утакмица се игра у петак од 19 часова у распродатој Жалгирио Арени.

Пред овај меч окупљеним новинарима обратио се тренер Душко Ивановић:

Изузетно важна утакмица против екипе која игра чврсто, дисциплиновано и упорно. Против свих екипа у Евролиги показали су квалитет, победили су велике ривале, нарочито код куће играју стабилно. Покушаћемо, па ћемо видети… Никола Ивановић је тренирао са нама, тренираће и сутра, биће у екипи, путоваће са нама, надам се да ће моћи да нам помогне – рекао је тренер црвено-белих и додао да пуна Жалгирио Арена само може да мотивише:

– Навикли смо на пуне сале. Није то ништа страно, а то зна да мотивише неке играче.

Никола Ивановић се након скоро двомесечне паузе поново вратио у тим и биће на располагању тренеру Душку Ивановићу и екипи на утакмици у Каунасу:

Тешко смо их победили и мислим да се нису много променили, играју чврсто, имају одличне играче, иду на скок у нападу, чека нас захтеван меч – рекао је Ивановић.

Екипа се одмах након утакмице у Каунасу враћа у Београд и почиње припреме за меч са Цедевита Олимпијом који је на програму у понедељак од 18 сати у хали „Александар Николић“.

Претходни текстМилојевић: Победе за самопоуздање
Следећи текстВатерполисти испустили победу у финишу у првом мечу регионалног турнира