Црвена звезда Меридианбет дочекује Монако (четвртак, 19)

29

Кошаркаши Црвене звезде Меридианбет дочекују у четвртак екипу Монака (19 часова) у утакмици 19.кола Евролиге.

Овај дуел игра се у хали „Александар Николић“ и за њега као и за све остале утакмице које су црвено-бели одиграли у претходном периоду влада огромно интересовање, тако да нема сумње да ће екипа Црвене звезде Меридианбет имати поново снажан ветар у леђа у четвртак увече.

Времена за одмор и припрему ове утакмице је мало, црвено-бели су у среду поподне истрчали на терен дворане Александар Николић, а тренер Душко Ивановић и пред овај меч има доста кадровских проблема, јер нема и даље Вилдозе, Ивановића, Мартина, док је наступ Бена Бентила под знаком питања због вируса и високе температуре:

Наша очекивања су увек таква да мислимо да можемо да добијемо сваку утакмицу, па и ову. Монако је екипа чија позиицја на табели говори сама по себи. Физички изванредни,имају одличне индивидуалце, највише ситуација 1 на 1, одлични шутери, изванредни у скоку. Имају и они лоших страна, само видећемо да ли ћемо их сутра наћи – рекао је Ивановић који је додао да је наступ Бена Бентила због вируса под великим знаком питања.

Огњен Добрић: – Још једно дупло коло, али навикли смо на овај ритам. Иза нас је тешка утакмица са Реалом, али све снаге окрећемо ка Монаку. За један дан не може много тога да се уради, али желимо свакако да одиграмо добру утакмицу. Први меч у Монаку није мерило, имамо другачији став борићемо се 40 минута, и када будемо падали и када буду погађали. Монако је изузетна екипа, са разлогом су на врху табеле, играју одлично, физички моћни и то користе на најбољи начин. Мораћемо да одговоримо „тучом“ жаргонски речено и да уведемо утакмицу у егал – рекао је Добрић који је додао да је помоћ публике у оваквим околностима са скраћеном ротацијом изузетно важна!

Утакмица се игра од 19 часова, КК Црвена звезда Мериданбет моли све да дођу раније у халу, због детаљних претреса и прегледа на улазима.

Претходни текстПавличевић: Волео бих да нас навијаче подрже против Потсдама
Следећи текстЗвезда у Анталији – Трчање јаче и од кише