Павличевић: Волео бих да нас навијаче подрже против Потсдама

43

Не скривају у Црвеној звезди да им је циљ да нову годину започну позитивним резултатом.

Нема бољег места за то од Бањице и јачег такмичења од Лиге шампиона.

Одбојкашице Црвене звезде у четвртак од 20.00 часова у најелитнијем европском такмичењу на домаћем терену дочекује немачки Потсдам.

Увек се надам најбољем без обзира на име противника. Немице нису можда на нивоу Вакифбанке или Новаре, али имају састав са доста странкиња. Увек су при врху у првенству Немачке, освајају трофеје. Играју врло дисциплиновано, брзо. Најбитније што можемо да играмо са њима. Постоји велика жеља да освојимо први бод и да победимо ако можемо. Ипак, не зависи само од нас то, већ и од противника. Мислим да је Потсдам противник по мери. Ипак, ово је Лига шампиона и нема слабих екипа. Даћемо све од себе да одиграмо добар меч – рекао је Ратко Павличевић, тренер Црвене звезде.

Црвена звезда три недеље нема званичну утакмицу, међутим искусни тренер сматра да то није проблем.

– Тачно, од утакмице са Партизаном, нисмо одиграли званичну утакмицу, међутим од 2. јануара баш јако тренирамо. Најбитније да смо здрави сви, мада је било болесних играчица, али такво је и време. У сваком случају сада смо комплетни.

За разлику од црвено-белих девојака које немају довољно искуства, овај сегмент је на страни Немица.

– Све се своди на то колико је ко играо међународних утакмица. Неће то бити од пресудног значаја. Мислим да можемо да играмо равноправно са Немицама.

До сада је Црвена звезда имала подршку навијача на Бањици, а Ратко Павличевић прижељкује пуне трибине и на трећој утакмици Лиге шампиона.

Искрено се надам са ће сви они који воле одбојку бити на нашој утакмици. Не мислим ту само на навијаче, већ и на људе из одбојке, јер је увек лепо гледати Лигу шампиона. Има шта да се види. Не мислим само на нас, већ и на противника. Волео бих да нас навијачи подже – закључио је Рако Павличевић.

Претходни текстТема дана | Аналитичар Жозе Коста и пре доласка у клуб је о Звезди знао много
Следећи текстЦрвена звезда Меридианбет дочекује Монако (четвртак, 19)