За крај 2022. године – Црвена звезда дочекује Барселону

48

Кошаркаши Црвене звезде мтс дочекују екипу Барселоне у утакмици 16.кола Евролиге.

Утакмица се игра у петак од 19 часова, а за овај меч је владало огромно интересовање до те мере, да би кошаркаши имали пуну подршку стадиона „Рајко Митић“.

Све карте су распродате још прошлог четвртка, а тренер Душко Ивановић након две победе у Пиреју и над Борцем (деби Кампаца) на овој утакмици неће моћи да рачуна на Ивановића и на Хасана Мартина:

Једна од најбољих екипа Европе, имају извандредан ростер и интересантно за њих, они су и без Миротића, Хигинса и Кјурика овако добри, а тек када су комплетни видите који је то квалитет. Ови момци ми кажу да ће да добију то, а ми морамо да се боримо – рекао је Ивановић.

О распродатој дворани:
Супер, ови момци заслужују такву подршку, хвала навијачима који стварно ове момке дижу и кад им је најтеже – рекао је Ивановић.

Немања Недовић:
Мислим да долазе у добром тренутку и да су против Монака и Панатинаикоса показали да су у доброј форми, глупо је причати о квалитету јер имају по два сјајна играча на свакој позицији. Имамо начин како да их нападнемо и надамо се да ћемо уз помоћ публике успети да их победимо – каже Недовић.

Хала је одавно распродата…

Мотивише што је хала распродата, али се трудимо да не обраћамо пажњу јер све може да оде у лошем смеру. На терену је 5 на 5, а ми смо ту да урадимо оно што је до нас и они ће да ураде оно што је до њих – додао је Недовић.

Дворана Александар Николић биће отворена 2 сата пре почетка утакмице, а клуб апелује на све, с обзиром на чињеницу да је предновогодишња гужва, да је интересовање за овај меч изузетно велико…да сви који имају карту за ову утакмицу, крену пут хале знатно раније како се не би стварале додатне гужве јер ће на улазима бити обављан детаљан претрес.

Црвена звезда мтс – ФЦ Барселона (петак 30.12.2022. у 19 часова).

Претходни текстЗвездини такмичари на три фронта
Следећи текстДушица Поповски кадетски шампион Србије