Црвена звезда дочекује Армани (четвртак, 19)

33

Кошаркаше Црвене звезде мтс 48 сати након још једне велике победе над Жалгирисом, очекује још једна велика европска утакмица овога пута са Арманијем из Милана.

Наредни противник је нашем тиму добро познат, и тренутно због великог броја повређених играча има скор 3-10 иако је у питању изванредна екипа која је пројектована да се пласира на Ф4 Евролиге.

Црвено-бели су у среду увече одрадили тренинг опоравка у хали „Александар Николић“ а пред великим бројем новинара о предстојећем мечу говорили су тренер Душко Ивановић и капитен Бранко Лазић.

Тренер КК Црвена звезда мтс Душко Ивановић: – Нова утакмица, и то против једне екипе која је по мени једна од најбољих екипа у лиги, иако тренутно не стоје баш добро, али неоспорно скуп изванредних играча. Против Макабију су одиграли изванредну утакмицу у којој су мало при крају имали проблема, они играју добро, и фали им мало. Надам се да то неће бити сутра, ми ћемо покушати и урадити све да дамо себи шансу да победимо ту утакмицу. Да би то урадили морамо да почнемо много агресивније него што смо то урадили против Жалгириса и да тај интензитет држимо 40 минута – рекао је Ивановић.

Капитен Бранко Лазић: – Још једно дупло коло у Ел, олакшавајућа околност да га играмо код куће, Једна физички врло захтевна утакмица, биће врло тешко, јер смо јуче одиграли исцрпљујућу утакмицу и играли јако да би дошли до победе. Морамо да одиграмо физички јако са контактом, верујем да уз помоћ пуне хале верујем да ћемо направити искорак и доћи до победе. Ова серија нам је само подстицај да радимо још више и резултат је рада са новим тренером последњих месец дана. Имамо самопоуздање, и ту дозу неког релакса да можемо да се вратимо када заостајемо. Све то долази из тренинга…Искрено се надам истој атмосфери, још увек причамо међу нама о томе, надамо се да ће се поновити све сутра – Рекао је Лазић.

Интересовање за ову утакмицу је огромно, практично све карте за овај меч су распродате.

Утакмица 14.кола Евролиге Црвена звезда мтс – Армани игра се од 19 часова.

Претходни текстТема дана | Звездин дрес са бројем 11 заувек ће бити симбол Драгана Џајића
Следећи текстПао је Пао, Звезда близу пласмана у плеј-оф Еврокупа