КК Црвена звезда мтс – Молимо надлежне органе да се званично огласе

76

КК Црвена звезда мтс обавештава јавност да је након одржаног састанка свих безбедносних служби и представника два клуба, који је одржан у среду у просторијама Управе Полиције, изашао са званичним саопштењем у складу са одлукама надлежних органа које су донете на том састанку.

Са друге стране, организатор утакмице 12.кола Евролиге која ће се одиграти у четвртак у „Штарк Арени“ издао је своје саопштење које је потпуно супротно одлукама које су донели надлежни органи на заједничком састанку безбедности.

КК Црвена звезда мтс из тог разлога званично је у среду у поподневним часовима, дописом обавестио представнике надлежних органа о овој ситуацији, тражећи да се поступи по одлуци које су донете на заједничком састанку у среду у Београду, а везане за припрему ове утакмице.

Истовремено у том допису КК Црвена звезда позвао је надлежне органе да се што пре званично огласе и издају обавезујућа, врло јасна и прецизна упутства у вези организације и одржавања сутрашње утакмице како би се избегла опасност од могућих инцидената за које КК Црвена звезда не жели да сноси никакву одговорност.

КК Црвена звезда мтс

Претходни текстЗвезда освојила куп Србије за играчице до 18 година
Следећи текстОдбојкашице Црвене звезде заустављене у Истанбулу