У продаји карте за утакмице са Партизаном и Виртусом

64

Кошаркаше Црвене звезде, након још једне велике победе у Евролиги (треће узастопне) очекују нове обавезе током наредне недеље.

Осим утакмице у регионалном такмичењу са Партизаном која је на програму у понедељак (све информације везане за ту утакмицу у наставку текста) , КК Црвена звезда пустио је у петак тачно у подне у продају и карте за наредну евролигашку утакмицу са Виртусом из Болоње која је на програму наредног петка (02.12) од 18 часова у хали „Александар Николић“.

Карте се налазе у продај на свим продајним местима нашег тикетинг партнера „ticket vision“ као и онлине, путем веб сајта нашег партнера „tickets.rs“.

На дан утакмице 11 кола Евролиге са Виртусом, благајне ће бити отворене већ у 11 часова (утакмица се због нове утакмице наших фудбалера у Катару игра од 18 часова).

Важна напомена за све онлајн купце карата: Карте купљене овим путем важе и са електонског уређаја (телефон) или одштампана.

Продаја карата за утакмицу са Партизаном се наставља само на благајни хале Александар Николић, и то у следећим терминима: у петак од 10-18 часова, као и у понедељак од 12-20 часова.

Карте за дерби регионалне лиге, могу се купити уз сезонску карту, купљену карту за Макаби, или купљену карту за наредни меч нашег тима у Евролиги против Виртуса!

Подсећамо овом приликом да према пропозицијама АБА лиге, НЕМА гостујућих навијача на утакмицама регионалног такмичења!

Цене карата за ове две утакмице су непромењене, односно стандардне за два такмичења.

Претходни текстЗвездини џудисти и џудисткиње на елитном такмичењу Лиги шампиона
Следећи текстБукари четврти Звездин стрелац на Мундијалу у овом веку