Најава преноса и распоред утакмица

39

Млађе селекције Црвене звезде за викенд који је пред нама очекује пет такмичарских мечева, а утакмице омладинаца и кадете Звезде ћете бити у прилици да испратите уживо на Звезда ТВ-у и Јутјуб каналу под истим називом.

Омладинска селекција Црвене звезде ће се у недељу од 13 часова састати са јуниорима развојног тима нашег клуба, екипом Графичара. Изабраници Зорана Рендулића су у среду још једном потврдили квалитет и снагу екипе када су ремизирали са Валенсијом резултатом 2:2 у другој утакмици међународног турнира „Ал Абтал“. Омладинци нашег клуба ће већ у недељу имати прилику да понове партију из Шпаније и стигну до бодова који ће бити од изузетног значаја у борби за титулу. Директан пренос је обезбеђен на каналу Звезда ТВ.

Дан раније кадети Црвене звезде ће имати исти задатак. Уколико желе да стигну до сва три бода, изабраници Слађана Николића ће морати да савладају момке које одлично познају и који су део кадетске селекције Звездиног развојног тима. У претходном колу кадети нашег клуба су претрпели пораз, иако су водили до пред сам крај дуела и били далеко конкретнији ривал од Војводине. Утакмица између Звездине кадетске селекције и њихових вршњака из Графичара је на програму у суботу од 13 часова уз директан пренос на Звезда ТВ-у.

Распоред осталих утакмица:

Субота, 11 часова, пионири – Графичар – Партизан

Субота, 13 часова, кадети – Црвена звезда – Графичар

 

Недеља, 11 часова, пионири – Црвена звезда – Рад

Недеља, 13 часова, омладинци – Црвена звезда – Графичар

Недеља, 15 часова, млађи кадети – Црвена звезда – ОФК Београд

Претходни текстБукари четврти Звездин стрелац на Мундијалу у овом веку
Следећи текстЗвезда обележила дан борбе против насиља над женама