Милуновић: Прилика да се измеримо са великаном

38

Фудбалери Црвене звезде ће сутра од 18 часова гостовати Зениту у пријатељском мечу, после чега ће се спустити завеса на јесењи део сезоне, а расположен пред пут у Русију је дефанзивац Немања Милуновић.

После дугачке полусезоне, очекује нас утакмица која нема такмичарски значај, али играћемо са квалитетним противником и бићемо у прилици да се измеримо да ли и колико можемо да парирамо великану као што је Зенит. Тренутно не играју европска такмичења, али знамо какве су резултате остваривали претходних година и колико је то озбиљан клуб. Још та утакмица и онда идемо на заслужени одмор – почео је Милуновић.

Док саиграчи путују у Русију, у Катару се налазе – Ераковић, Борјан и Букари, са репрезентацијама Србије, Канаде и Гане на највећој фудбалској смотри – Светском првенству.

– Похвалио бих играче који се налазе са репрезентацијама. Имамо тројицу фудбалера из нашег тима на Светском првенству и изузетно ми је драго због тога. Ипак, најважније и за нас, и за њих је да будемо здрави. Утакмица са Зенитом је пријатељска, леп је повод и начин да приведемо полусезону крају, али најважније је да сви одемо здрави на одмор, како би се што спремнији вратили по нове победе.

Меч против Зенита биће сјајна прилика да се заокружи и заврши полусезона на најбољи могући начин.

Био је баш паклен ритам ове јесени. Имали смо веома густ распоред, али смо професионалци и знамо све стране фудбала. Наравно да нам се игра против Зенита, такве утакмице су за уживање. Ипак, оно што је такође извесно је да можда неће меч бити на неком високом физичком нивоу, али издржаћемо још 90 минута – подвукао је Милуновић.

Претходни текстЦрвено-бели у Берлину (уторак, 20 часова)
Следећи текстЗвезда отпутовала у Русију