Тријумф Звездиних фудбалерки у Кањижи

46

Фудбалерке Црвене звезде оствариле су победу на гостовању у Кањижи против ТСЦ-а резултатом 3:1 у 9. колу Суперлиге Србије.

Црвено-беле су дошле у вођство у 16. минуту када је Анђела Крстић била прецизна из једанаестерца. На 2:0 повисила је Нина Матејић у 29. минуту, а у 42. минуту домаће су преко Иване Трбојевић смањиле на 1:2 и с тим резултатом се отишло на полувреме. Све дилеме око победника меча отклонила је Софија Сремчевић у 62. минуту која је својим голом поставила коначан резултат – 3:1 за Црвену звезду.

Наше фудбалерке су и даље на 2. месту на табели, а у 10. колу Суперлиге Србије дочекују Спартак д.о.о.

ТСЦ – ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 1:3 (1:2)

Кањижа – Стадион: ФК Потисје. Судија: Милица Миловановић. Стрелци: Ивана Трбојевић у 42. минуту за ТСЦ, Анђела Крстић (из једанаестерца) у 16, Нина Матејић у 29. и Софија Сремчевић у 62. минуту за Црвену звезду. Жути картони: Вешић (ТСЦ).

ТСЦ: Вешић, Медић, Јовановић, Маговчевић (Ковач од 87. минута), Белован, Силуши, Марјановић, Божић (Вешић од 62. минута), Трбојевић, Андрић (Червенак од 87. минута), Кривокапић (Ивошевић од 73. минута).

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Алексић, Н.Чавић, Шћепановић, Малијар, Квезада, Крстић, М.Чавић (Миловић од 71. минута), Матејић, Сремчевић (Жарковић од 79. минута), Јестровић (Аранђеловић од 60. минута), Ђорђевић.

Претходни текстПораз кадета у Новом Саду
Следећи текстЗвезда ТВ | Век чика Рајка