Полусезона јубилеја

21

Звезда чува окосницу екипе, јер добре ствари не треба мењати, а резултати које постижемо јасно говоре у прилог томе. У најважнијој полусезони у историји клуба, имамо 10 бодова више од првог пратиоца на табели и суверено корачамо ка Лиги шампиона, док у међувремену наши првотимци остварују значајне јубилеје.

Милан Борјан је постао једини фудбалер у актуелном играчком кадру који је забележио више од 250 наступа у дресу Црвене звезде. Јубиларни наступ уписао је против Војводине, а с обзиром на то да је актуелни капитен продужио уговор са клубом и да се практично обавезао на то да ће каријеру завршити у Звезди, нема дилеме да ће многи рекорди тек да буду срушени.

„Клуб 200“ појачан је двојицом фудбалера са дугачким стажом у Звезди. Милан Родић је почетком сезоне у мечу са Радником уписао јубиларни наступ, док је Славољуб Срнић то учинио против лучанске Младости у последњој утакмици на Маракани за 2022. годину.

Гелор Канга је ушао у „клуб 150“ у реванш мечу против Пјуника, још летос, док је Немања Милуновић 100. наступ забележио против новосадске Младости.

Катаи је 150. утакмицу одиграо крајем прошле сезоне, али у првој утакмици у актуелној такмичарској години му је додељен дрес. Дресове су ове полусезоне уручивали спортски директор и легенда клуба Митар Мркела и Недељко Милосављевић.

Претходни текстОдбојкашице Црвене звезде стале у петом сету у Лајковцу
Следећи текстКатаи постигао најлепши гол у новембру