Катаи постигао најлепши гол у новембру

19

Чланови су путем наше апликације, сада већ традиционално, бирали најлепши гол месеца и одлучили да је то погодак Александра Катаија на утакмици против Радника у Сурдулици.

Током актуелног месеца наши првотимци су за само десет дана одиграли чак четири утакмице и постигли седам голова. У најужи избор за најлепши погодак месеца ушли су: Мирко Иванић на утакмици Црвена звезда – Младост, Александар Катаи на утакмици Црвена звезда – Чукаричи, Кингс Кангва на утакмици Црвена звезда – Чукарички, Александар Катаи на утакмици Црвена звезда – Радник (први гол) и Александар Катаи на утакмици Црвена звезда – Радник (други гол).

За најлепши погодак у новембру са 371 гласом је изабран други гол Александра Катаија против Радника у домаћем шампионату на дуелу који је одигран у Сурдулици. Завесу на одличну јесен у Суперлиги Србије спустила је Звездина десетка сјајним голом у финишу сусрета из слободног ударца. Другу позицију са 226 гласова заузео је вихорни везни фудбалер Мирко Иванић за још један погодак вредан ТВ шпица против лучанске Младости на Маракани. Треће место са 159 гласова је припало Звездином Магику за гол на Бановом брду против екипе Чукаричког где је погодак дошао после одличног центаршута Гелора Канге. Четврто место са 103 гласа по избору навијача је заузео Кингс Кангва који је реализовао одличну акцију против Чукаричког, док је први гол Александра Катаија против Радника подржало 56 звездаша.

Претходни текстПолусезона јубилеја
Следећи текстКарлес Марко нови члан стручног штаба КК Црвена звезда