Седмица Звезде уз хет-трик Софије Сремчевић

91

Фудбалерке Црвене звезде оствариле су убедљиву победу у 7. колу Суперлиге Србије против екипе Звезде Б 2018 резултатом 7:0.

Црвено-беле су до првог гола дошле у 31. минуту када је стрелац била Софија Сремчевић. До другог поготка Црвена звезда је дошла у 58. минуту преко Анђеле Крстић, а на 3:0 повисила је Мина Чавић четири минута касније. Распуцале су се наше фудбалерке, па је Квезада у 65. минуту постигла четврти гол, а у 70. минуту Сремчевићева је по други пут затресла мрежу гошћи. У листу стрелаца се уписала и Ања Јестровић у 79. минуту, а само минут касније Сремчевићева је уписала свој хет-трик и поставила коначан резултат – 7:0.

Звездине фудбалерке су оствариле шести тријумф у Суперлиги и заузимају 2. место на табели. Наредног викенда, у 8. колу црвено-беле дочекују Војводину.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА – ЗВЕЗДА Б 2018 7:0 (1:0)

Београд – Стадион: Рајко Митић, југ вештачка трава. Судија: Милица Јоксић. Стрелци: Софија Сремчевић у 31, 70. и 80, Анђела Крстић у 58, Мина Чавић у 62, Квинли Квезада у 65. и Ања Јестровић у 79. минуту за Црвену звезду.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Алексић (Еремић од 46. минута), Н.Чавић, Малијар (Жарковић од 57. минута), Квезада, Крстић, М.Чавић, Сремчевић, Аранђеловић, Воркапић (Тенков од 57. минута), Јестровић, Ђорђевић.

ЗВЕЗДА Б 2018: Петровић, Илић, Стојаковић (Кнежевић од 72. минута), Марковић, Николић, Миловановић, Мирковић (Катанић од 72. минута), Поповић (Завишић од 66. минута), Стефановић (Шебек од 66. минута), Пауновић, Стојановић (Луковић од 66. минута).

Претходни текстТрећа победа у низу Звездиних одбојкашица у Суперлиги
Следећи текстЗвездини кадети најсупешнија екипа на Меморијалу „Великани Војводине“