Пешић: Три победе у седам дана уливају самопоуздање

62

Изабраници Милоша Милојевића су савладали нишки Раднички на гостујућем терену резултатом 1:2, а утиске након победе изнео је херој црвено-белих, двоструки стрелац – Александар Пешић.

Ушли смо у неизвесну завршницу. Мислим да смо требали раније да решимо питање победника. Морам да похвалим голмана, бранио је стварно феноменално. Имали смо ситуације у првом полувремену, из којих смо морали да дамо гол, што смо ипак успели касније. Противник је добио црвени картон и у наставку смо имали меч под контролом, а онда смо примили гол. Морамо да урадимо анализу. Видео сам после само да је играч био сам. Ипак, на крају смо освојили три бода и то је најбитније – почео је Пешић.

Успео је популарни Шиља да затресе мрежу два пута на вечерашњој утакмици, а посебно ће памтити други, уједно и победоносни погодак.

– Нападачу је сваки погодак драг, али мислим да је ипак други мало дражи.

Екипа је још једном показала карактер и борила се до самог краја, што је резултирало новом победом.

– Битно је што нисмо одустали. Ту екипа показује карактер и веру у оно што радимо. Више бих волео да не показујемо карактер до последњег минута, него да се то мало раније реши, али то је један плус који даје додатно самопоуздање екипи када се овако победи.

Имао је прилику Пешић да покаже сав таленат пред својим суграђанима.

– Волим Ниш, то је мој град. Овде сам често. Јесте мени драго што је победила моја екипа, али баш у мом граду… И срећа и туга са једне стране.

Након тријумфа је уследило заслужено славље…

Наравно да је лепо. Чак су и деца улетела са свих страна. Борјану је рођендан и на крају је све испало баш лепо. Важна победа и веома важна три бода. Завршена је „паклена“ недеља, али тек нам предстоје обавезе. Три победе у седам дана, а сада се окрећемо Европи. Даћемо свој максимум – закључио је Пешић.

Претходни текстБорјан: Рођендан за памћење
Следећи текстЗвезда свеукупни првак Србије у кросу