Борјан: Рођендан за памћење

45

Фудбалери Црвене звезде су савладали Раднички у Нишу резултатом 1:2, у оквиру 16. кола националног шампионата, а изузетно задовољан након битне победе је капитен наше екипе Милан Борјан, који је уз тријумф данас прославио и 35. рођендан.

Невероватан осећај. Свака част момцима на борби и залагању. Мислим да смо одиграли једну феноменалну утакмицу, једино што нисмо имали ту срећу да раније постигнемо гол. Ипак, на крају смо освојили три бода и то је најбитније. Ово ми је један од најлепших поклона за рођендан – почео је Борјан.

Упркос тешком терену, изабраници Милоша Милојевића су показали пожртвованост и карактер и ношени сјајном подршком навијача стигли до битне победе.

– Сви ми знамо да за овај грб морамо дати максимум. Показали смо карактер, колико волимо Црвену звезду и шта би све учинили за њу. Одограли смо веома добар меч, на тешком терену и још једном честитам момцима. Хвала навијачима на подршци у оволиком броју. Још једном смо показали да је Звезда велики клуб.

Памтиће Звездин капитен овај рођендан још дуго, с обзиром да су му навијачи на прелеп начин честитали рођендан и отпевали песму.

– После супруге и сина, песма је најлепша честитка за рођендан и хвала навијачима на томе. Моје је да радим и да се трудим, а њихово да навијају и да нас подржавају овако као што и раде. Они су наш 12. играч. Хвала им на песми и на скандирању. Воли их Милан Борјан.

Само речи хвале имао је Борјан за двоструког стрелца Александра Пешића.

А шта да му кажем… Дечко зна шта треба да уради у правом тренутку. Могу људи да причају шта хоће, али он је невероватан, пре свега човек, а онда и шпиц. То је показао много пута. Кад је тешко, ту је и хвала му на оваквом поклону за рођендан. Честитам му и нека настави овако – рекао је Борјан.

Претходни текстВелики преокрет рукометашица у финишу за пету победу у низу
Следећи текстПешић: Три победе у седам дана уливају самопоуздање