Црвено-беле оствариле и пету победу у Суперлиги

69

Фудбалерке Црвене звезде оствариле су нову победу у Суперлиги Србије. Црвено-беле су савладале Слогу из Земуна са 2:0 у 5. колу.

Звездине даме су до вођства дошле у 20. минуту када је гол постигла Софија Сремчевић. Резултатом 1:0 завршено је прво полувреме, а само седам минута било је потребно у наставку меча да наше фудбалерке поново затресу мрежу гошћи. Овога пута стрелац је била Анђела Крстић која је у игру ушла у завршници првог дела. У 84. минуту Слога је остала са играчем меањ због искључења Ане Трутић. Црвена звезда је мирно привела меч крају, славила са 2:0 и освојила нова три бода.

На челу табеле налазе се Спартак и Црвена звезда који имају максималан учинак. Наредног викенда на програму је 6. коло Суперлиге, у коме нас у Суобтици очекује дуел две првопласиране екипе.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА – СЛОГА ЗЕМУН 2:0 (1:0)

Београд – Стадион: Рајко Митић – југ вештачка трава. Судија: Марина Живковић. Стрелци: Софија Сремчевић у 20. и Анђела Крстић у 52. минуту за Црвену звезду. Жути картони: Бабић (Слога). Црвени картон: Трутић (Слога).

ЦРВЕНА ЗЕВЗДА: Еремић, Н.Чавић, Шћепановић, Малијар, Жарковић, М.Чавић, Сремчевић, Миловић (од 51. минута Квезада), Аранђеловић, Матејић (од 42. минута Крстић), Ђорђевић (од 71. минута Јестровић).

СЛОГА ЗЕМУН: Гардијан, Милановић, Бабић (од 51. минута Златановић), Благојевић, Милић, Живковић (од 63. минута Гајевић), Баточанин, Дабић, Поповић, Трутић, Вуковић.

Претходни текстМилојевић: Свака част играчима на фокусу
Следећи текстРукометашице славиле у Сремској Митровици