Милојевић: Свака част играчима на фокусу

51

Славила је Црвена звезда резултатом 0:1 у оквиру 15. кола Суперлиге Србије на гостовању Радничком у Крагујевцу, а утиске после нова три бода у борби за титулу изнео је шеф стручног штаба нашег тима Милош Милојевић.

Тежак меч, неповезан, било је доста „стопова“, што са судијске стране, што са аспекта тога да нисмо били активнији, али услови су такви какви јесу и нећу да се жалим. Битно је да се победи и на оваквом терену, да борбеност буде добра и да сви схвате да морамо и овако да тријумфујемо. Имамо још шест лигашких утакмица до полусезоне и битно је да све победимо – почео је Милојевић.

Много прекида уз тежак терен је нешто што свакако није ишло у прилог Црвеној звезди.

Утиче кад ухватимо ритам и спустимо ривала да уследи прекид, уз то, терен није довољно брз за фудбал и лакше је екипи која се брани. Није ово оправдање, али је тако како је, ипак ни то није питање за мене, него за оне који воде фудбал. Свака част момцима на фокусу за освојена три бода, а све остало решавамо у тренажном процесу.

Да се Звезда и на гостовању осећа као код куће, захлваност иде навијачима који су и данас у Крагујевцу били фантастични у подршци нашем тиму.

Значе нам навијачи, видело и се данас, а већ у четвртак нас чека гостовање Војводини. Сви знају колико нам значи подршка и колико се радујемо с публиком, то је осећај јединства који је и данас био присутан и тако треба и да се настави. Хвала навијачима који су да нас дошли да нас подрже и потрудићемо се да оправдамо њихова очекивања – подвукао је Милојевић.

Претходни текстРаднички 1923 – Црвена звезда 0:1 (0:0)
Следећи текстЦрвено-беле оствариле и пету победу у Суперлиги