Звездаши на каљењу – Првенац за Глишића

74

Укупно пет од осам фудбалера Црвене звезде који се кале у другим клубовима је заиграло у викенду за нама, а посебну пажњу на себе скренуо је десни бек Никола Глишић који је постигао први погодак у сезони.

Провео је Глишић 90 минута на терену и у градском дербију, на гостовању Раду, извојевао победу за свој тим голом у финишу меча и тако задржао ИМТ на челу табеле Прве лиге Србије. Осим њега, и Александар Лукић је провео читаву утакмицу на терену и пружио још једну партију којом је оправдао чињеницу да је млади репрезентативац Србије. Још један талентовани штопер који се кали је Андреј Ђурић и сада је већ утисак да је деветнаестогодишњак незамењив у редовима Домжала, па је и овог викенда одиграо утакмицу и био један од запаженијих на терену у ремију са Муром.

Суперлигаши – Станић и Лучић су провели 89, односно 54 минута, а њихове екипе (Спартак и Чукарички) су доживеле пораз и реми, али све може да нас радује чињеница да су се усталили међу првих 11. У викенду за нама, без минута били су – Гордић, Радуловић и Бабић, који је још увек повређен.

ЗВЕЗДАШИ НА КАЉЕЊУ:

Милош Гордић (АЕК Ларнака) – без наступа

Никола Глишић (ИМТ) – 90 минута и гол у победи над Радом (2:3)

Александар Лукић (ИМТ) – 90 минута у победи над Радом (2:3)

Андреј Ђурић (Домжале) – 90 минута у ремију са Муром (2:2)

Петар Станић (Спартак) – 89 минута у поразу од Радничког 1923 (1:2)

Владимир Лучић (Чукарички) – 54 минута у ремију са Радничким из Ниша (2:2)

Андрија Радуловић (Младост ГАТ) – без наступа

Илија Бабић (Младост ГАТ) – без наступа

Претходни текстРекорд Маракане – 110 хиљада гледалаца
Следећи текстЗвезда потписала сарадњу са Кафетеријом