Звезда потписала сарадњу са Кафетеријом

72

ФК Црвена звезда данас је озваничила сарадњу са Кафетеријом, брендом који је највећи угоститељски ланац производа од кафе у Источној Европи. Председник нашег клуба Светозар Мијаиловић изразио је задовољство због сарадње и истакао да најбољи увек иду са најбољима.

Ово је свечани тренутак да једна српска компанија која је у великом успону улази у сарадњу са Црвеном звездом, брендом који је најпознатији, не само у оквирима Србије, већ и региона, Европе и света. Верујем да ће ова сарадња резултирати великим успоном Кафетерије на европском тржишту, као што је то Црвена звезда већ остварила. Звезда се дружи са најбољима, јер на тај начин промовишемо своје успехе, али и помажемо да нашом популарношћу и други који сарађују са нама имају бенефите од тога. Ако се узме у обзир огроман број Звездиних присталица, као да се традиционално кафа доста конзумира, верујем да ће ова сарадња бити од обостране користи, како за наше навијаче, тако и за Кафетерију – рекао је Мијаиловић.

Представник Кафетерије – Зоран Станојевић, верује да ће кроз сарадњу са Црвеном звездом, компанија направити искорак и на европском тржишту.

Драго ми је што сам данас овде испред компаније Кафтерија, најбржег растућег бренда у Источној Европи и што потписујемо уговор и постајемо официјални партнер Црвене звезде за ову сезону. Веома нам је драго што смо направили сарадњу са клубом који представља институцију у региону и надам се да ћемо заједно са Звездом у наредним годинама успети да изађемо у Европу. Такође, веома ми је и са личне стране драго што постајем део велике породице – рекао је Станојевић.

Кафетерија је највећи угоститељски ланац за продају производа од кафе у источној Европи. Са више од 40 објеката отворених за само осам година, Кафетерија је такође и један од најбрже растућих српских брендова. За све љубитеље кафе и здравих оброка, сваког јутра отварамо врата у две земље, Србији и Црној Гори и то у пет градова, Београду, Новом Саду, Нишу, Врњачкој Бањи и Порто Монтенегру у Тивту. Осим кафе високог квалитета, оно по чему се овај бренд посебно издваја је и стандардизована услуга, као и јединствен приступ промоцији. Иза свега тога стоји тим младих стручњака жељних да уче и из дана у дан чине бренд бољим за све наше госте. Као једна од водећих компанија у нашој земљи, Кафетерија брине о заједници, помаже раст и развој бројних талентованих појединаца и улаже у спорт. Тако ће, за још будније навијање, Кафетерија од ове године бити поносни спонзор ФК Црвена звезда.

Претходни текстЗвездаши на каљењу – Првенац за Глишића
Следећи текстОбавештење пред Ференцварош