„Media Day“ КК Црвена звезда у сликама

246

КК Црвена звезда мтс одржао је у понедељак у сарадњи са Евролигом свој редовни „Media Day“ у хали „Александар Николић“.

Том приликом, осим материјала који ће бити коришћени током целе такмичарске сезоне 2022-2023, наш „Media Day“ послужио је и за званично представљање нових дресова КК Црвена звезда у такмичарској сезони 2022-2023, а за припаднике медија, одржана је и конференција на паркету хале „Александар Николић“.

Медијима су се обратили тренер Влада Јовановић, капитен Бранко Лазић, и Немања Недовић… Бен Бентил је поносно носио традиционалну српску шајкачу, Џон Холанд очекивано био у центру пажње, обављено је и тимско сликање уз бројне активности које су трајале више од 4 сата, а своје „ватрено кршење“ на оваквој врсти окупљања и активности успешно су одрадили и Никола Топић, Далибор Илић.

Тренер Влада Јовановић: – Практично ми завршавамо фазу припремног периода и почињемо да се спремамо за први меч у АБА лиги који долази брзо. Знамо каква су очекивања од нас и спремни смо да одговоримо на све изазове. Цео клуб и ја верујемо у овај тим и стручни штаб. Даћемо све од себе да испунимо очекивања, али идемо од утакмице до утакмице. Сигуран сам да имамо шта да понудимо.Има пуно нових играча и потребно је време да се коцкице сложе. То не иде преко ноћи, то је процес, то све ми знамо и то смо урачунали. Што се тиче припрема, вероватно мислите на последњи меч. Одиграли смо седам припремних мечева, пет смо победили, две смо изгубили. У свим тим неким лошим тренуцима ми смо извукли поуке и то ће да нам помогне. Нисам забринут, не би било ни добро да сада играмо најбољу кошарку изгледамо најбоље, мислим да ћемо то урадити када то буде најпотребније – рекао је између осталог Јовановић.

Капитен Бранко Лазић: – Нова сезона, нови тим. Ту је доста нових играча, али има и познатих лица. За викенд нас очекује почетак сезоне, али одрадили смо оно што је потребно да бисмо сезону почели сезону како треба. Циљеви су исти као И претходних година. Даћемо све од себе да остваримо циљеве пред нама – рекао је Лазић.

Немања Недовић је био упитан о стању повреде и очекивањима од нове сезоне: – Што се тиче моје повреде, ја сам сада опорављен, само сада треба да направим тај постепени улазак у тренинг. Имао сам искуства са повредом листа и није наивна, може врло лако да се погорша. Упознајем се са момцима и са екипом, а већ сам рекао да смо на свим позицијама попуњени са два или три квалитетна играча – рекао је популарни Неда који се у клуб враћа као велика узданица црвено-белих за нову сезону.

Нова сезона за црвено-беле почиње званично већ за 5 дана у суботу (20 часова) утакмицом са екипом МЗТ-а у Београду…

Део тог материјала видећете у наредном периоду и на клупским платформама, а како је изгледао „Media Day“ 26.09.2022. године можете погледати у изузетно богатој галерији слика…

Претходни текстТема дана | Упознајте новог аналитичара у Звездином стручном штабу
Следећи текстКадети Црвене звезде сигурни на квалификационом турниру