Још два дана до почетка продаје сезонских улазница

63

КК Црвена звезда мтс подсећа своје присталице да редовна продаја сезонских карата за такмичарску сезону 2022-2023 почиње у среду тачно у 12 часова!

Клуб је за почетак продаје која ће стартовати на Малом Калемегдану у нашој кући, припремио и додатна изненађења за све који се у среду тачно у подне буду нашли у просторијама клуба.

Радно време продајног места на Малом Калемегдану ће бити радним данима од 12-20ч, а суботом од 10-16ч, док недељом продајно место неће радити. Редовна продаја трајаће најмање до почетка сезоне и уводних мечева које црвено-бели играју у АБА и Евролиги.

Осим оног највреднијег – сезонске карте, као и у претпродаји, у посебно дизајнираној кутији биће поклон пакет који чине посебно дизајнирана и јединствена мајица КК Црвена звезда, привезак са званичним грбом клуба, као и писмо сваком навијачу црвено-белих.

Сваки купац сезонске карте и активне чланске карте добија овај пакет на поклон!

Као што смо и најавили, цене у претпродај биле су још повољније, али се клуб потрудио да и у редовној продаји сезонске улазнице буду врло приступачне навијачима, како би сви заинтересовани били у прилици да буду део Звездине приче и учествовали активно у сезони 2022/2023.

Овом приликом још једном подсећамо на цене свих пакета сезонских карата које ће се наћи у продаји у среду тачно у подне на Малом Калемегдану (као и онлајн путем сајта www.tickets.rs):

Чека нас још једна узбудљива сезона – Уживајте уз Црвену звезду у сезони великих утакмица које нас чекају у Евролиги и АБА лиги и Супер Лиги Србије!

Овом приликом представљамо вам и цене дневних карата за сва такмичења у којима ће наступати КК Црвена звезда мтс у такмичарској сезони 2022-2023, како бисте могли још једном да се уверите у погодности које нудимо за све навијаче који се одлуче на куповину сезонске улазнице.

Претходни текстЈуниорско Европско првенство у друмском трчању
Следећи текстКатаијева статистичка магија