Ераковић и Митровић у репрезентацији Србије

117

Велика част и привилегија за двојицу можда и најталентованијих фудбалера Србије у овом тренутку, с обзиром на то да су Страхиња Ераковић и Стефан Митровић добили позив у А репрезентацију!

Пред репрезентацијом Србије су два изазова у предстојећој Лиги нација, а селектор Драган Стојковић је упутио позив двојици фудбалера из нашег тима. Србију очекују утакмице против Шведске (24. септембар) и Норвешке (27. септембар).

Страхиња Ераковић је рођен 22. јануара 2001. године у Београду и прошао је све репрезентативне селекције Србије као капитен. Упркос годинама, један је од првих избора селектора за позицију штопера, а деби је уписао још 2. јуна када је заиграо против Норвешке у Лиги нација. За Звезду је ове сезоне одиграо 14 утакмица.

Стефан Митровић је рођен 15. августа 2002. године у Крушевцу и осим српског, поседује и канадско држављанство. Ипак, овим позивом је јасно да Митровић жели да наступа за репрезентацију Србије, за чији је млади тим већ одиграо три утакмице и постигао погодак. За Звезду је на девет утакмица постигао три гола уз асистенцију.

Окупљање репрезентације Србије је закано за понедељак.

Претходни текстМилојевић: Кажњени смо за грешке, али још се игра
Следећи текстНајава преноса и распоред утакмица млађих категорија