Најава преноса и распоред утакмица млађих категорија

91

Јуниорске селекције Црвене звезде у викенду испред нас очекује 13 такмичарских утакмица. Мечеве омладинаца Звезде и сениора Графичара можете погледати уживо на Звезда ТВ-у, као и на истоименом јутјуб каналу, док ће утакмица кадета бити пуштена у одложеном преносу.

Омладинци нашег клуба у недељу од 11 часова дочекују Чукарички на теренима иза југа Маракане у дербију седмног кола националног шампионата. Тим који са тренерске позиције предводи Зоран Рендулић има за циљ да се задржи на првој позицији на табели, а дуел против екипе са Бановог брда биће одлична прилика да црвено-бели оправдају лидерско место. После победе у Лиги шампиона за младе талентовани Алексеј Вукичевић је оптимистичан пред наредни сусрет.

Тешка утакмица је иза нас, али за то смо били спремни. Драго ми је због карактера екипе и што смо једноставно били тим. Оставили смо утакмицу у претходном колу првенства иза нас, а тријумф у такмичењу какво је Лига шампиона нам даје самопоуздање да будемо прави. Чукарички је снажан тим, имали смо напете дуеле против њих и претходне сезоне док сам играо у Кадетској лиги Србије. Максимално се спремамо за недељу, верујем у стручни штаб и саиграче. Наш циљ је победа и даћемо све од себе да је остваримо – рекао је Вукичевић.

Кадети Црвене звезде у суботу од 15 часова играју против Чукаричког на теренима наше Омладинске школе у седмном колу домаћег првенства. Убедљива је екипа Слађана Николића од старта сезоне, те бележи само победе и има максималан учинак из првих шест рунди. Први смо са 18 бодова, уз импозантну гол разлику 30:3. Сјајни дриблер и продорни крилни нападач Михаило Катанић јасно износи циљ тима, а то је наставак победносног низа.

Знамо да је Чукарички екипа која увек конкурише за прве три позиције на табели, као и да нам је ово можда највећи изазов до сада. Међутим, ту баш морамо да покажемо да досадашњи резултат није случајан и да смо стварно најсажнији тим у лиги. Постижемо доста голова и то нас радује, надам се да ћемо наставити у том ритму. Стручни штаб заиста верује у нас и ми дајемо све од себе да то вратимо на терену. Волео бих да се нађем на листи стрелаца, али битан је тимски учинак – рекао је Катанић.

Сениори Графичара сутра од 16 часова гостују екипи Јединства на стадиону “Драган Џајић” у оквиру деветог кола Прве лиге Србије. Наш развојни тим заузима прву позицију на табели са 20 бодова, уз гол разлику 22:6. У претходном колу “Љубичасти” су савладали Трајал на свом терену резултатом 2:0, те у позитивном расположењу и доброј форми гостују наредном ривалу.

РАСПОРЕД ОСТАЛИХ УТАКМИЦА

Субота, 11 часова, кадети – Рад – Графичар
Субота, 11 часова, пионири – Црвена звезда – Вождовац
Субота, 11 часова и 45 минута, млађи пионири – Бродарац – Црвена звезда
Субота, 13 часова, омладинци – Рад – Графичар
Субота, 13 часова, млађи кадети – Графичар – Телеоптик
Субота, 13 часова и 30 минута, млађи пионири – Динамо 1945 – Графичар
Субота, 15 часова, кадети – Црвена звезда – Чукарички
Субота, 16 часова и 30 минута, ПЛС – Јединство Уб – Графичар
Субота, 19 часова, пионири – Графичар – Бродарац

Недеља, 10 часова, петлићи – Оле – Црвена звезда
Недеља, 11 часова, омладинци – Црвена звезда – Чукарички
Недеља, 15 часова, млађи кадети – Црвена звезда – Рад

Понедељак, 13 часова, млађи омладинци – Графичар – Бродарац

Претходни текстЕраковић и Митровић у репрезентацији Србије
Следећи текстМитровић: Репрезентација је сан, наставићу да се доказујем