Милуновић: Желимо да наставимо да померамо границе

27

Очекивања пред утакмицу између Црвене звезде и Трабзона која ће бити одиграна сутра од 18 часова и 45 минута у Турској, у оквиру другог кола групне фазе Лиге Европе, поред шефа стручног штаба, изнео је и стамени дефанзивац Немања Милуновић.

Познајем Трабзон, пре свега имају изузетне навијаче који праве сјајну атмосферу. Што се нападача тиче, гледајући прошлу сезону када сам играо против њих, изменило се доста тога. Отишли су Корнелијус и Нвакаеме, остали Омар и Бакасетас, ту је и Вишћа, али је повређен. Сложио бих се са шефом Милојевићем, да је реч о екипи која има много инвидуалног квалитета и сваку грешку могу да казне, али опет знамо и добре и лоше стране Трабзона. Спремали смо добро утакмицу и надамо се позитивном резултату – почео је Милуновић.

Ипак, доста тога је другачије у екипу Трабзона у односу на прошлу годину.

– Цела прошла ссезона се заснивала на тандему Нвакаеме-Корнелијус. Гомез је изузетан нападач, али знајући прошлу годину и то како је поменути тандем играо, мислим да је Трабзон том рокадом изгубио. У Србији се прати турско првенство и сви се сећамо какво је славље било приликом освајања титуле. Турски народ много воли фудбал и стадиони су увек пуни и сигуран сам да ће тако бити и сутра. Ипак, ми смо професионалци и за нас је то мотив више. После ситуације с короном коначно можемо да уживамо у фудбалу пред публиком, то је драж.

Жели Милуновић да Звезда натавља да помера границе.

Био бих пресрећан да после утакмице у Београду са Монаком, остваримо победу овде. Дошли смо да играмо фудбал и да пробамо да освојимо цео плен, тако да не бих био задовољан ремијем. Волео бих да померамо границе и победимо сутра – подвукао је Милуновић.

Претходни текстМилојевић: Брзина главни адут против Трабзона
Следећи текстЗвезда тренирала у Турској