Звезда тренирала у Турској

58

Фудбалери Црвене звезде су од 18 часова истрчали на терен и одрадили последњи тренинг пред меч са Трабзоном. Утакмица другог кола групне фазе Лиге Европе је на програму у четвртак од 18 часова и 45 минута.

Одмах након конференције за штампу на којој су били шеф стручног штаба Милош Милојевић и дефанзивац Немања Милуновић, започео је и тренинг на ком су представници медија имали могућност да бораве само на уводном делу који је трајао нешто мање од 30 минута. Упркос ситној киши која је сметала изабраницима Милоша Милојевића, били су максимално фокусирани и веома орно приступили обавезама које су постављене пред њиХ. Након загревања преко целог терена, уследила је шева на малом простору, а онда је стручни штаб фудбалерима поделио маркере. Кренуло је тактичко уигравање на читавом терену стадиона „Шенол Гунес“, који има капацитет да прими нешто више од 40 хиљада људи. Константно је Милојевић саветовао фудбалере, кориговао детаље и мотисивао их да се још више боре. Нема дилеме да шеф стручног штаба нашег тима верује у то да ситнице праве разлику и управо зато смо били одушевљени стварима које је примећивао на тренигу.

Осим кише која је ситно падала током већег дела тренинга, сви услови за игру су ту, а травната површина је у феноменалном стању. Атмосфера као и увек на максималном нивоу када су у питању фудбалери Црвене звезде, који су и на последњем трненингу пред меч показали да су спремни за утакмицу.

Претходни текстМилуновић: Желимо да наставимо да померамо границе
Следећи текстОдлична провера и тесан пораз од Монака