Карте за Омладинску Лигу шампиона у продаји

142

Омладинци Црвене звезде ће у среду од 19 часова дочекати екипу Омоније у оквиру првог кола Лиге шампиона за младе. Цена улазнице за тај дуел износи 300 динара, а сви звездаши карте могу обезбедити онлајн путем, као и на продајним местима „Ticketline“ на Новом Београду и Вождовцу, али и благајни стадиона „ФК Вождовац“.

Изабранике Зорана Рендулића очекује прва европска утакмица од старта сезоне. Омладинци Црвене звезде су претходне сезоне освојили првенство, а сада ће у готово потпуно измењеном саставу покушати да забележе што бољи резултат у Европи. Подршка навијача ће нашим јуниорима бити од великог значаја, како би у Београду славили и на Кипар отишли са предношћу. Утакмица између наших омладинаца и Омоније се игра на стадиону „ФК Вождовац“.

Карте су у продаји за западну трибину и цена износи 300 динара. Онлајн куповина је могућа до среде 14 септембра до 10 часова на сајту www.ticketline.rs

Улазнице се могу пронаћи и на следећим локацијама:

– „Ticketline“ Нови Београд (Меркатор Центар Нови Београд, Булевар уметности 4) – 12. и 13. септембар од 10 сати до 21 час, 14. септембар на дан утакмице до 17 часова.

– „Ticketline“ Вождовац (ТЦ Стадион, Заплањска 32) – 12. и 13. септембар од 10 сати до 21 час, 14. септембар на дан утакмице до 17 часова.

– Благајне стадиона „ФК Вождовац“ у среду 14. септембра од 17 часова до почетка утакмице.

Претходни текстЈуниорке и пионирке са тренером Булићем марљивим радом крчиле пут ка врху
Следећи текстКанга – покретачка снага наше екипе