Реми омладинаца

59

Омладинци Црвене звезде су ремизирали са Бродарцем (2:2) на гостујућем терену у оквиру шестог кола домаћег шампионата. Двоструки стрелац у тиму Зорана Рендулића био је капитен Стефан Пиргић.

Бродарац – Црвена звезда 2:2 (0:1)

Стадион: “ФК Бродарац”.

Судија: Младен Јаковљевић.

Стрелци: Атанасијевић у 67. и 95. минуту за Бродарац, а Пиргић у 31. и 53. за Црвену звезду.

Жути картони: Врањеш (Бродарац), Недељковић, Лечић, Вукичевић (Црвена звезда).

Бродарац: Ганић, Џиновић, Милојевић, Мулић, Лекић (од 73. Вујетић), Паић, Врањеш, Милошевић, Пепић (од 55. Атанасијевић), Колашинац (од 73. Ерић), Јовићевић (од 55. Бојовић).

Црвена звезда: Маринковић, Матић (од 72. С. Миладиновић), Лечић, Видојевић, Марић (од 56. Никчевић), Вукичевић, Мајсторовић (од 46. Стојсављевић), Радоњић (од 56. Цветковић), Пиргић, Недељковић, Кахвић.

Прву прилику од стране наших фудбалера видели смо у 12. минуту када је Кахвић сам ”повукао” напад и шутирао са дистанце. Лопта је имала незгодну путању, а Ганић је крајњим напорима скренуо покушај нашег центарфора у корнер. После мирнијег периода игре, црвено-бели су стигли до предности у 31. минуту. Несмотрену реакцију дефанзивне линије Бродарца искористио је капитен наше екипе Стефан Пиргић. Снажно, резантно и прецизно ”пуцао” је ка голу противника са ивице казненог простора крилни нападач наше екипе, а лопта се од стативе одбила у мрежу. До краја полуврема сјајну интервенцију имао је Богдан Маринковић када је рефлексно интервенисао после ударца Јовичевића унутар шеснаестерца.

У другом полувремена Звезда је ушла још боље у меч и није нам требало много да увећамо резултат. Играо се 53. минут када је после добре транзиције Марић упутио центаршут са левог бока на другу стативу, Матић је главом спустио лопту на петерац, а Пиргић је ”маказицама” захватио лопту и постигао прелеп погодак за 2:0. Иако је екипа Зорана Рендулића имала потпуну контролу над свим дешавањима на терену домаћин је смањио резултат преко Атанасијевића у 67. минуту. Наставила је да напада Црвена звезда и претила преко Никчевића, Недељковића, Кахвића и Видојевића, међутим у самом финишу и надокнади судијског времена Бродарац је успео да изједначи резултат са беле тачке голом Атанасијевића.

Претходни текстМилојевић: Били смо бољи, заслужили смо подршку
Следећи текстДраговић легенда Лиге Европе