Букари: Навијачи нас мотивишу, због њих дајемо више од максимума

90

Везни фудбалер нашег клуба Осман Букари је изнео утиске после пораза у првом колу групне фазе Лиге Европе. Изабраници Милоша Милојевића су поражени од екипе Монака на стадиону „Рајко Митић“ минималним резултатом.

Мислим да ова утакмица није била наша. У првом полувремену смо контролисали меч, могли смо да постигнемо један или два гола, нисмо успели у томе. Утакмица је била заиста добра, није се завршило онако како смо желели, али то је фудбал. Брзо морамо да заборавимо овај меч и да се окренемо следећој утакмици – истакао је Букари.

Представљао је Букари велику опасност по гол Монака.

То је мој посао, морам увек да будем на висини задатка на терену. Нисам успео да постигнем гол или упишем асистенцију, жао ми је због тога. Морам да наставим вредно да радим и да се борим због наших навијача. Понављам да је то мој посао и када сам на терену морам да трчим и борим се за екипу.

Осврнуо се Букари и на подршку навијача.

– Атмосфера је увек одлична, даје нам додатну мотивацију на терену. Навијачи нас мотивишу да дамо и више од свог максимума. Невероватни су.

Говорио је Букари о следећим мечевима у Лиги Европе.

Ово је само почетак, прва утакмица, морамо да наставимо вредно да радимо, наравно пре свега да се одморимо, а затим да радимо на нашим грешкама. Имамо још пет утакмица у Лиги Европе, не преостаје нам ништа него да се фокусирамо на следећи меч, да размишљамо о нашим грешкама и учимо из њих – закључио је Букари.

Претходни текстБорјан: Однос према дресу и утакмици за понос
Следећи текстМилојевић: Били смо бољи, заслужили смо подршку