Црвена звезда победник 10. Меморијалног турнира „Никола Гужва Јевремовић“

422

Рукометаши Црвене звезде освојили су четврти пехар на Меморијалном турниру у Ваљеву који је посвећен легендарном тренеру, Николи Гужви Јевремовићу.

У финалу 10. Мемоијалног турнира „Никола Гужва Јевремовић“ црвено-бели су били успешнији од црно-белих 26:24 (13:12) и након 2014., 2017. и 2019. године и четврти пут подигли пехар и изједначили се са Металопластиком. По један освојен пехар имају екипе Уба и управо „вечитог ривала“.

У полуфиналу изабраници Ратка Ђурковића су савладали Дубочицу 54 из Лесковца 33:26 (15:11). Осим на старту, када су лесковчани имали предност и иницијативу, преостали ток меча је припао нашој екипи. Најефикаснији са осам голова био је најновије појачање, повратник Петар Панић.

Прошле године у полуфиналу, ове године у утакмици за пехар, Црвена звезда Грундфос је савладала „вечитог ривала“. Од почетка је екипа Ратка Ђурковића имала предност, игру, а у другом полувремену је захваљујући одбранама голмана Јелића и Гемаљевића стечену разлику, без проблема, одбранили и сачували победу – 26:24.

За најбољег играча проглашен је Марко Кнежевић играч Црвене звезде Грундфос, а пехар намењен победнику подигао је заједно са екипом капитен Драшко Ненадић.

Црвено-беле очекује и пријатељска провера против Југовића наредне недеље. Меч првог кола АРКУС лиге против Динама из Панчева на програму је 21.септембра.

Велико хвала господину Драгану Крунићу из Ваљева на уступљеној фотографији.

Претходни текстУ сусрет противнику – ТСЦ
Следећи текстЦрвено-беле у Новом Саду