У сусрет противнику – ТСЦ

92

Фудбалери Црвене звезде сутра од 20 часова дочекују ТСЦ на Маракани у оквиру 10. кола Суперлиге Србије.

МЕЂУСОБНИ ДУЕЛИ

Против ТСЦ-а смо до сада одиграли девет дуела. Звезда је славила на чак осам сусрета, док је екипа из Бачке Тополе успела да забележи једну победу. Такође, гол разлика је на нашој страни и износи 29:7.

Први пут смо се састали са екипом из Бачке Тополе у Купу Србије 21. новембра 2018. године када је наш тим са тренерске позиције предводио Владан Милојевић. Црвено-бели су тријумфовали против тада члана Прве лиге Србије резултатом 4:1. Голове на том мечу за наш тим постигли су Никола Стојиљковић, Дејан Јовељић и Вељко Симић који је погодио мрежу два пута.

Последњи дуел ове две екипе су одиграле на “ТСЦ Арени” у априлу прошле сезоне где смо остварили убедљиву победу са 4:0, захваљујући хет-трику који је постигао Мирко Иванић и уз још један погодак Ел Фарду Бена.

БУДИТЕ УЗ ЗВЕЗДУ

Карте за дуел против екипе из Бачке Тополе су доступне на благајнама нашег стадиона сутра од 12 сати па све до почетка утакмице по следећим ценама:

Север: 300 динара
Исток: 400 динара
Запад: 500 динара

Сви навијачи нашег трофејног клуба који неће бити у прилици да уживо прате меч између Црвене звезде и ТСЦ-а, моћи ће директан пренос меча да испрате на каналу Аренаспорт Премиум 1 са почетком од 20 часова. Такође, можете бити и уз студио нашег Звезда ТВ-а који ће трајати преко три сата, а моћи ћете да уживате у преносу утакмице из три различита угла.

Уколико нисте у прилици да пратите видео пренос уживо, можете бити уз наше првотимце и на Звездиној апликацији, путем текстуалног преноса на нашем Меч центру, који је активан на свакој утакмици, из минута у минут, као и на званичном Твитер налогу нашег клуба.

ФОРМЕ ЕКИПА

Фудбалери Црвене звезде су стартовали одлично домаћи шампионат и забележили пет победа из исто толико дуела. Тренутно се налазимо на првој позицији са 19 освојених бодова и две утакмице мање у односу на остале екипе. Да наш тим гаји нападачки фудбал сведочи гол разлика 26:3, а од почетка Суперлиге Србије црвено-бели су нарочито били голгетерски расположени на Маракани. Редом смо савладавали нишки Раднички (4:0), Колубару (5:0), Радник (6:0), Вождовац (4:0) и Јавор (4:1). На последњој утакмици наш тим је ремизирао у 168. вечитом дербију (1:1) на гостујућем терену, а једини погодак за тим Милоша Милојевића је постигао Осман Букари.

Са друге стране ТСЦ се налази на петој позицији са 16 освојених бодова. Укупно су остварили четири победе (Чукарички, Раднички Ниш, Младост ГАТ, Раднички 1923), исто толико нерешених сусрета (Спартак, Напредак, Партизан, Јавор) и једним поразом (Нови Пазар). Гол разлика тима из Бачке Тополе износи 12:2, а и ове сезоне ТСЦ претендује да буде екипа у самом врху табеле што и доказују.

НАЈБОЉИ ПРОТИВНИЧКИ ИГРАЧИ

На голу ТСЦ-а је млади Вељко Илић који испуњава правило бонус играча, а опције су искусни Ненад Филиповић и Немања Јоргић. Последњу линију кроје Горан Антонић, Немања Стојић појачање из Металца, Немања Петровић, Милош Цветковић наш бивши фудбалер и добро познато име у српском фудбалу Аранђел Стојковић. Везним редом диригују Ифет Ђаковац и уз њега Никола Кувељић повратник у Суперлигу из Пољске. Најистуренију тројку представљају десетка ТСЦ-а – Мартин Мирчевски, брзоноги Саша Јовановић и за сада најбољи стрелац екипе Стефан Вукић. Опције са клупе представљају Петар Ратков, Николас Спалек, Михајло Милосавић, Југ Станојев…

СУДИЈЕ МЕЧА

Главни судија: Новак Симовић.
Први помоћник: Никола Ђоровић.
Други помоћник: Милош Симовић.
Четврти судија: Давид Матић.
ВАР: Станко Остраћанин.
АВАР: Слободан Павловић.

ОСТАЛИ МЕЧЕВИ

Субота:

– 18:00 Раднички Ниш – Младост ГАТ
– 20:00 Спартак – Напредак

Недеља:

– 18:00 Партизан – Колубара
– 18:00 Војводина – Вождовац

Понедељак:

– 16:00 Раднички 1923 – Нови Пазар
– 18:00 Младост – Јавор
– 18:00 Радник – Чукарички

Претходни текстМилојевић: Треба да верујемо у нашу снагу
Следећи текстЦрвена звезда победник 10. Меморијалног турнира „Никола Гужва Јевремовић“