Филиповић: Џаја је пример легенде!

106

Драган Џајић прославља 60 година рада у Црвеној звезди, а поводом прелепог јубилеја треће Звездине звезде говорио је прослављени голгетер нашег клуба – Зоран Филиповић који је исказао огромно задовољство и честитао некадашњем саиграчу.

Сви знају ко је Драган Џајић, на Балкану, Европи и у свету. Чињеница је да клуб као што је Црвена звезда, па и многи европски и светски имају такву легенду. Џаја је пример једне легенде и то треба поштовати. Јако ми је драго што је клуб Црвена звезда организовао ово велико признање, сасвим заслужено – почео је Филиповић.

Радује некадашњег центарфора Црвене звезде што су се поводом прелепог догађаја окупили бивши и прослављени играчи нашег клуба.

– Лепо је видети Звездину фамилију, бивше играче који су доста донели радости клубу, много мање туге. Генерација са Џајом и оне старије су допринеле да Звезда буде велики клуб. Добро је што смо вечерас сви заједно на окупу, да попричамо и уживамо.

Драган Џајић оставио је незаборавне успомене на Зорана Филиповића који је са великом емоцијом говорио каква сећања гаји према легенди каква је Џаја.

Сећам се његових центаршутева и саме сарадње на терену. Био сам клинац када сам дошао у Црвену звезду. Џаја је сјајном левом ногом и центаршутевима доминирао, а имао сам тај осећај и квалитет да дајем доста голова главом. И данас се нашалим са Џајом да ме боли глава од центаршутева и лопти, али веома је лепо било време када смо играли заједно. Лепа сећања су остала – закључио је Филиповић.

Претходни текстБинић: Велико хвала Џаји, легенда је!
Следећи текстПоштовање Џаји – дрес са бројем 11 се повлачи из употребе