Олањинкин гол у дербију најлепши у априлу

5

Фудбалери Црвене звезде су током априла постигли 15 погодака. Дефинитивно да је други гол Питера Олањинке против вечитог ривала у полуфиналу Купа Србије изазвао велико одушевљење на стадиону, те није било сумње да ће бити изабран за најлепши у месецу за нама.

У априлу су наши првотимци одиграли седам утакмица, од тога пет у националном првенству где су постигли 10 погодака, док су одиграли два меча у Купу Србије, прво против ОФК Вршца у четвртини финала на стадиону „Рајко Митић“, да би као домаћини дочекали и вечитог ривала у полуфиналу најмасовнијег такмичења.

За најлепши погодак са 436 гласова изабран је гол Питера Олањинке, који је наш сјајни крилни нападач постигао у победи над вечитим ривалом у Купу (2:0) на прелепу асистенцију Срђана Мијаиловића. Са 317 гласова, другу позицију заузео је гол Шерифа Ендиајеа у 173. вечитом дербију, када је нападач боцнуо голмана црно-белих на додавање Букарија. Треће место припало је голу са беле тачке Александра Катаија, који је донео Звезди победу против вечитог ривала у последњим тренуцима меча (149 гласова). Четврто место по избору навијача припало је такође Звездином Магику, односно његовом првом поготку у Сурдулици против Радника на сјајну асистенцију Красоа (86 гласова), док је гол Јована Шљивића против екипе ИМТ-а подржало 42 члана нашег клуба.

Претходни текстРукометашице Црвене звезде спремно дочекују финале плеј-офа
Следећи текстБлагојевић: Звезда нас навикла на титуле, али успех је огроман