Звездин МВП против Младости – Александар Драговић

13

У победи Црвене звезде над екипом Младости из Лучана од 0:1 у оквиру 34. рунде првенства, уживали смо у голу Александра Драговића. Према избору наших првотимаца ласкава титула играча утакмице је припала управо нашем капитену, који се сјајно снашао у казненом простору ривала и у маниру расног голгетера „спаковао“ лопту у мрежу.

Црвено-бели су стигли до нове победе на тешком гостовању у Лучанима, а иако је резултат могао да буде убедљивији, на крају смо славили са 0:1. Екипа Владана Милојевића је до јединог гола на утакмици дошла у 68. минуту игре када је центрирао Красо са ивице шеснаестерца, пронашао Милуновића, који је био изблокиран, док је капитен – Александар Драговић био на правом месту и спровео лопту испод чувара мреже домаћина – Стаменковића. Поред гола који је дао, Драговић је био максимално концентрисан и својом сјајном партијом у дефанзиви допринео да Звезда не прими погодак на мечу.

У новом издању емисије “Звездин МВП” можете сазнати ко је забележио јубиларни наступ у црвено-белом дресу у Личанима, колико смо имали тачних пасова, колика је била посета на утакмици, као и колико је наших шутева завршило у оквиру гола.

Претходни текстБлагојевић: Звезда нас навикла на титуле, али успех је огроман
Следећи текстПораз Звезде и у другом мечу финалне серије